Kriminell legemiddel industri:

Nettavisen :
psykiatri
JOHN KAPOOR er arrestert og anklages av FBI for å ha bestukket leger for å gi pasienter smertestillende medisin de ikke trenger. Foto: Brian Snyder (Reuters / NTB scanpix)

- Bestakk leger for å gi pasienter avhengighetsdannende medisin

64.000 amerikanere døde av overdose i fjor.

NEW YORK (Nettavisen): CBS News melder at føderale agenter har arrestert John Kapoor (74), en milliardær som fram til i januar var toppsjef for legemiddelselskapet Insys Therapeutics.

Han blir trolig tiltalt for pengeutpressing, sammensvergelse og svindel, melder CBS News.

FBI mener at han var innblandet i bestikkelser som ble gitt til leger for at de skulle skrive ut et smertestillende opioid til pasienter som ikke hadde behov for det.

- Kapoor er uskyldig i disse anklagene og er bestemt på å kjempe hardt imot, sier hans advokat Brian Kelly.

Seks arrestert i fjor

Insys Therapeutics produserer en sprayversjon av fentanyl, et svært avhengighetsskapende opioid som egentlig er ment for kreftpasienter. Myndighetene mener at selskapet betalte leger for å gi denne medisinen til andre pasienter også.

Seks andre ledere hos Insys ble tiltalt for det samme i desember i fjor, ifølge CBS News.

USA har et stort problem med opioidavhengighet. 64.000 amerikanere døde av overdose i 2016, ifølge The New York Times.

Nesten 92 millioner amerikanere benyttet smertestillende midler minst én gang i 2016. 2,1 millioner amerikanere var avhengige av enten heroin eller smertestillende midler.

Mange heroinavhengige forteller at problemet startet etter at de fikk reseptbelagte smertestillende midler og ble avhengige av dette.

Onsdag skrev vi om Erika Hurt, som ble reddet etter en overdose hun satte mens hun satt i bilen sin utenfor en butikk i Hope Town. Hennes ti måneder gamle baby var i baksetet da hun mistet bevisstheten.

Etter at politiet offentliggjorde et bilde av henne, fikk hun livet tilbake på rett spor. Nå har hun vært rusfri i ett år.

Melania Trump innledet pressekonferanse

Mannen som var hovedarkitekten bak søksmålet som førte til at tobakksindustrien aksepterte å betale totalt 246 milliarder dollar i erstatning til 50 delstater, som straff for å ha løyet om nikotinavhengighet, har nå stilt siktet inn på legemiddelindustrien.

Torsdag holdt president Donald Trump en pressekonferanse i Det hvite hus om nettopp opioidkrisen i USA. Pressekonferansen startet litt før klokken 20.30 norsk tid.

USAs førstedame Melania Trump innledet den med å fortelle om hvor mange amerikanere som er rammet av opioidavhengighet i USA.

- Jeg har lært så mye av å snakke med dem som er rammet. Det jeg har oppdaget som et felles tema, er at dette kan ramme hvem som helst, sa Melania Trump.

- Jeg er så stolt over å støtte min ektemann i dag, idet han annonserer grep mot dette, la hun til.

USAS FØRSTEDAME Melania Trump innledet pressekonferansen.

- Mange familier landet rundt sliter for tiden med den største narkotikakrisen i amerikansk historie, konstaterte president Trump, som påpekte at det i snitt er sju amerikanere som dør av overdose hver time og 175 som dør av dette hver dag.

- Vi erklærer derfor opioidkrisen i dag en nasjonal helsekrise, med virkning fra i dag, bekreftet Trump deretter.

USAs president la også til at ett spesifikt opioid umiddelbart vil bli tatt ut av markedet, på oppfordring fra narkotikabyrået FDA.

- Vi krever at dette opioidet, som er virkelig ond, tas ut øyeblikkelig, sa Trump.

Politikerhjelp

En gransking utført av The Washington Post sammen med «60 Minutes», viser at en håndfull medlemmer av Kongressen har hjulpet de store legemiddelselskapene med å frata «Drug Enforcement Administration», narkotikabyrået DEA, deres mest effektive våpen mot amerikanernes overeksponering for smertestillende medisiner.

TOM MARINO (i midten) ser rett på Donald Trump under et arrangement 15. desember 2016.

Anført av kongressmann Tom Marino fra Pennsylvania innførte Kongressen en lov som forbyr DEA å beslaglegge disse selskapenes mistenkelige lastesendinger med narkotiske stoffer. Tidligere kunne DEA bøtelegge selskapene for dette. Nå er det ikke lov.

Gjennom såkalte PACs, «political action committees», donerte legemiddelindustrien minst 1,5 millioner dollar til de 23 politikerne som sponset fire versjoner av lovforslaget. Marino fikk alene nesten 100.000 dollar, skriver The Washington Post.

Mellom 2014 og 2016 brukte legemiddelindustrien 106 millioner dollar – nærmere en milliard norske kroner – på lobbyvirksomhet overfor Kongres

Vaksine:

  • WHO innrømmer at hjelpestoffet squalene tilføres eksperimentelle vaksiner, inklusive pandemiske influensavaksiner. Det vil også si den som brukes i Norge.
  • Vaksineprodusenter sier at squalene er helt ufarlig. De har rett i det fordi det er noe av det samme som opptrer naturlig i kroppen og hjernen – nesten som oliven olje. Immunforsvaret har ingen problem med å godta stoffet. Når den blir sprøytet inn i systemet via vaksiner, går immunforsvaret til angrep på denne fremmed squalene. Det den også gjør at den angriper squalene som kroppen ellers trenger å ha for å bevare helsen. Kroppen går til angrep på seg selv – i et ustoppelig borgerkrig. Så squaline er helt ok, dersom du drikker det eller spiser det. Det er livsfarlig å få det i kroppen gjennom injeksjon.
  • Squalene er iflg. mikropaleontolog dr. Viera Scheibner det stoffet i anthraxvaksinen som har forårsaket Gulfkrigsyndromet.
  • Squalene forårsaker iflg. Karolinska Institutet, samt ni andre uavhengige laboratorier, ulike autoimmune sykdommer.
  • Squalene har medført følgende plager for svært mange av de amerikanske gulfkrig-veteranene…
  • …leddgikt, fibromyalgi, lymfeknutesvulster, utslett, kronisk tretthet, kronisk hodepine, håravfall, dårlig sårheling,
svimmelhet, hukommelsestap, blodmangel, krampeanfall, skjoldbruskkjertelproblem, humørsvingninger, høy senkning,
lupus erythematosus, blodmangel i fingre og tær, tørre øyne og slimhinner, kronisk diarè, nattesvette, feber, kreft og død…

Slik informasjon får du ikke gjennom presse/media. Spør deg selv hvorfor! Presse/media vil i tiden som kommer derimot være spekket
 med voldsomme pandemioverskrifter. Du skal skremmes til å frivillig la deg og dine vaksineres.

Vaksineprogrammet er skapt for å gjøre oss syke. Den enorme makten som ligger bak, sammen med den enorme mengden med mennesker som har penger å tjene på å skjule sanneten er grunnen til at du blir servert løgn på løgn på løgn.

Helsedirektoratet - fjols :

Helsedirektorat er en organisjon som er så kriminell , udugelig og pervers at det er hinsides:

Kriminell : De er medansvarlig og gjøre den svært helsebringende Menthol Inalatoren Mark II ( Thailand ) utilgjengelig i Norge.
Det er fordi Mark II kan motvirke diverse lungesykdommer som KOLS eks. slik at legemiddel industrien vil tape enorme summer.

Udugelig : De evner ikke å forstå betydningen av godt immun forsvar. Det sterkt immun styrkende middelet Betaglukan brukes
nesten ikke i Norsk helsevesen. Isteden brukes diverse vaksiner som muligens kan redusere Immun forsvaret betraktelig. Eksempel
er unormale celler som etter HPV vaksine har begynt å spre seg i rasende fart og det er i løpet av bare 2-3 uker utviklet fryktelig alvorlig
kreft i Livmorhalsen. Moxana sier at HPV-vaksinen inneholder et giftig stoff som også brukes i rottegift.Dette stoffet (Sodium borate)
er forbudt å buke i mat i de fleste land fordi det er giftig..
I England er det 2500 jenter som er blitt alvorlig syke av HPV vaksinen (jmf.dok. google)

Pervers : Norsk kreft medisin benytter fremdeles det  svært giftige og livsfarlige virkestoffet Cellegift  ( Radiumhospitalet eks ).
Idag finnes velprøvede andre metoder som dreper kreftceller like effekivt, men er mye mindre giftig: Aprikos kjerner eksempel.
I Mexico finnes det kreft klinikker som benytter aprikos teknologien . Ca 50 000 Amerikanere reiser til Mexico hvert år for
å bli behandlet mot kreft. Aprikos teknologien kan vise til svært gode resultater.

Oasis klinikken eksempel:

aprikos

Helsedirektoratet samabeider også med den perverse udugelige og kriminelle organisjonen
PST (
pst-monster ):


Bjørn Guldvog
7.3.2019
Bildet viser kriminelle politi provokatører som gjør ulovlig tullearbeid i et ulovlig PST-finansier bygg.
I samarbeid med helsedirektoratat
Bjørn Guldvog
Bildet viser en liten polsk jente som
er offer for Bjørn Guldvog s monster-
kriminelle perverse PST-finansierte
overgrep mot småjenter.
( Helsedirektoratet )
Samarbeid PST /helsedirektoratet kan bevises med provokasjonsbildene fra Asker sentrum + psykiater Paul Johansen
( Asker DPS / helsedirektoratet )

Ekempel på kriminelle, udugelige og perverse medarbeidere er :

risperdal
Helsedirektør Bjørn Guldvog.
Bjørn Guldvog kommer fra den udugelige og perverse ChaseManhattenBank/Rockefeller stiftelesen Norsk Folkehelseinstitut.
Bruk av livsfarlig "rottegift" som HPV vaksine. hahah kykkeliky ( Sodium borate=forbudt i mat i mange land)
Ved smitte av HPV-virus er det viktig at man har godt immun forsvar, for å forhindre utbrudd. Dette kan oppnås ved
bruk av det sterk immun styrkende middelet Betaglutan.Jmf dusinvis av linker på google. Bla.a.
 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20938424

rottegift hpv

Medarbeidere:


Olav Valen Slåttebrekk
Sodium borate
Linda Granlund
Sodium borate
Sissel Husøy


Ekempel på andre kriminelle, udugelige og perverse helsearbeidere er :
narkolepsi
Departementråd Bjørn Inge Larsen.
jmf ovestående tekst. + blogger:

p e r v e r s

helsedirektoratet

Helsetilsyn

dødspsykiatri