Folkeaksjonen for Riksrett , FB-innlegg om Erna Solbeg:

Det anbefales at man leser dokumentasjonen på alle linkene og at man forsøker å trekke streker mellom prikkene selv.

På den tiden da en ung kvinne ved navn Erna Solberg forelsket seg i en gambier og var hans kjæreste i 2 år, reiste hun også til Gambia og bodde hos ham i noen måneder.
https://www.aftenposten.no/…/Statsministerens-ukjente-forti…

https://www.dagbladet.no/…/erna-fryktet-at-gambisk…/61029829

I den perioden var det også Gambiere som langt på vei sto for heroinomsetningen i Norge. Det finnes dessverre ikke dokumentasjon på dette mønsteret online, men dette er allmennkunnskap for folk med kjennskap til kriminalitetsbildet i Oslo på 1980 og 1990-tallet. https://www.vg.no/…/i…/i/Xww7L7/heroindoemt-gambier-fikk-bli

I Oslo ble heroin bare kalt for "Gambia" på gata. En mye brukt modus internasjonalt var å groome enslige og kontakthungrige unge Europeiske kvinner for å ta dem med på kjærlighetsferie til Gambia, for deretter å la dem være muldyr og frakte heroin i kofferter og bager, da det var mindre sjanse for at de ble tatt.

Identiteten til Erna Solbergs gambier er holdt skjult, alt som oppgis er at han skal ha hett "Usman", et muslimsk navn. Det er som følge umulig å oppspore og identifisere ham. Det er heller ikke mulig å sjekke om han eventuelt er dømt for omsetning/smugling av heroin i Norge eller andre land.

Solberg hevder at forholdet tok slutt etter hennes opphold i Gambia "på grunn av kulturforskjellene." Skjønt nå er altså kulturforskjellen til å leve med for andre enn henne selv?

Erna Solberg har neppe engang integritet til å drive ei kebab-bu på Grønlands Torv, og har i ettertid også gått inn for å etablere Sharia-domstoler i Norge.
https://www.dt.no/…/solberg-ber-om-sha…/s/2-2.1748-1.3110543

-Ifølge biografien er ikke Norges statsminister en sparsom dame som er opptatt av nøysom pengebruk. Selv om hun aldri har vært opptatt av å bruke penger på klær og interiør, påpekes det at Erna som ung ble «kvitt pengene like rask som hun fikk dem.«

– Det bekymret henne ikke, skriver forfatteren og skildrer hvordan den kommende statsministeren som barn brukte store summer på å handle snop.

gambia heroin